„ZIUA VETERANILOR DE RĂZBOI”

„ZIUA VETERANILOR DE RĂZBOI”

Miercuri, 29 aprilie 2015, începând cu ora 10,00, la Mausoleul „Eroilor” de la Biserica „Înălţarea Domnului”, a avut loc ceremonialul religios însoţit de depuneri de coroane de flori, eveniment prilejuit de sărbătorirea Zilei Veteranilor de Război.
Excutivul Primăriei a fost reprezentat de viceprimarii Alexandru Vladu şi Liviu Popazu, secretarul Petre Roşu si directori ai direcţiilor care au adus un omagiu celor ce şi-au jertfit viaţa pentru libertatea şi demnitatea poporului român.
Marşul de întâmpinare a oficialităţilor locale şi judeţene şi imnul naţional au fost intonate de Fanfara Centrului Cultural „Ion Vinea” .
Ca în fiecare an, ceremonialul religios şi cel militar, a fost urmat de discursul privind semnificația evenimentului aniversar, dupa care au fost depuse coroane de flori de către reprezentanţi ai autorităţilor, instituţiilor statului, cadrele militare active şi în retragere, personalul structurilor M.A.I. , partidelor politice şi asociaţii ale veteranilor de razboi şi revoluţionarilor din 1989. Ceremonialul s-a încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare formată din detaşamente ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” si Poliţia Locală Giurgiu.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul PRIMUL CENTRU DE INGRIJIRI PALIATIVE PENTRU BOLNAVII IN STADIU TERMINAL INAUGURAT LA GIURGIU

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.